Petak, 31 Siječanj 2014 15:32

Pravo na pristup informacijama

 

Pravo na pristup informacijama koje posjeduje ili raspolaže Turistička zajednica grada Čakovca, uređeno je Zakonom o pravu na pristup informacijama (NN 25/13)
 
Zakonom se propisuju i načela prava na pristup, izuzeci od prava na pristup te postupak za ostvarivanje i zaštitu prava na pristup informacijama. Cilj Zakona je omogućiti i osigurati informaciju fizičkim i pravnim osobama putem otvorenosti i javnosti djelovanja tijela javne vlasti, sukladno Zakonu.
 
Pravo na informaciju ostvaruje se podnošenjem zahtjeva Turističkoj zajednici grada Čakovca. Ukoliko se zahtjev podnosi pisanim putem, potrebno je ispuniti Obrazac zahtjeva za pristup informacijama kojeg možete poslati na adresu: Turistička zajednica grada Čakovca, Kralja Tomislava 1, 40 000 Čakovec, na fax broj: 040/ 310 991, elektroničkom poštom službeniku za informiranje: mOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili donijeti osobno u Turistički ured Turističke zajednice grada Čakovca, radnim danom od 8:00 do 16:00 sati. 
 

 

    logo porcijunkulovo bez godineV2

    evisitor logo

    pps

        

Vremenska prognoza


6 °C
ČAKOVEC