Ponedjeljak, 19 Prosinac 2011 14:08

O nama

Turistička zajednica grada Čakovca ima dugogodišnje iskustvo organiziranja manifestacija. Tijekom godine organizator je sljedećih manifestacija i akcija: Međimurski fašnik, Dan Grada Čakovca, Antunovsko proštenje, Porcijunkulovo, Jesenska rapsodija u Čakovcu, Advent u gradu Zrinskih te doček Nove godine. Organizator je brojnih događanja i koncerata na području grada Čakovca, redovito se pojavljuje na sajmovima diljem Hrvatske, izdavač je mnogih promotivnih materijala te davatelj informacija turistima i građanima.

Turistički ured ima predsjednika koji je zakonski zastupnik, voditeljicu ureda, te dva informatora. Pripada sustavu Hrvatske turističke zajednice s Glavnim uredom u Zagrebu. Postoji dobra suradnja s Ministarstvom turizma, Institutom za turizam Zagreb, Gradskim poglavarstvom grada Čakovca, Međimurskom županijom te s ostalim gradskim i županijskim institucijama, dječjim vrtićima, osnovnim i srednjim školama, udrugama i KUD-ovima.

Financiranje Turističke zajednice Grada Čakovca i Turističkog ureda obavlja se prema Zakonu o turističkim zajednicama i članarinama, te prema Zakonu o boravišnoj pristojbi. Ostali iznos prihoda čine sredstva iz proračuna Grada te sredstva sponzora, donatora i projektne aktivnosti.

 
 

 

    logo porcijunkulovo bez godineV2

    evisitor logo

    pps

        

Vremenska prognoza


6 °C
ČAKOVEC